lördag 13 juni 2009

skolavslutning!?

ÅÅÅH JAG HAR SOMMARLOV!
Det känns verkligen hur skönt som helst. Tänk att man har den förmånen att ha sommarlov. När man sedan börjar jobba på riktigt har man ju bara fyra/fem veckors semester. Neeh, man får verkligen se till att njuta och vara tacksam över sommarlovet!


I torsdags var det skolavslutning, vilket inte alls är samma sak på gymnasiet som det är på grundskolan. I grundskolan sjöng vi sommarsånger, umgicks med klassen och kramade om lärarna när vi fick betygen. På våran "avslutning" i torsdags hade musikesteterna satt upp en show som såg i ishallen. Efter det fick vi tårta och sen betygen. Inget farväl över huvudtaget, vilket kändes väldigt sorgligt, eftersom vi byter klasser till hösten..

Och för första gången har jag kommit på en nackdel med att gå i en "kill-klass", man får fixa allting själv ifall något ska bli av.
Jag tyckte att vi kunde grilla eller iallafall träffas på torsdagskvällen och göra något tillsammans för en sista gång. Men vem hjälper till då, neeh juste, ingen! Man får ta tag i allting själv, och då blev det ju som det blev, dom hade inte tid för att dom skulle träna och allt vad det va.
Men man ska var nöjd med det man har, jag slipper ju trots allt alla tjejbråk och sånt genom att gå teknik (vi var bara 6 tjejer i våran klass).

2 kommentarer:

  1. Hoppas att du får ett underbart sommarlov gumman! Det är du värd!!!!

    Kraaaaaaaaam Mamma

    SvaraRadera
  2. Önskar dig ett jätteskönt sommarlov!!!
    Bara solen kommer på riktigt snart :)

    KRAM från Ann-Sofie

    SvaraRadera